Προϊόντα

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ


Το κατάστημά μας διαθέτει μεγάλη γκάμα φυτοπροστατευτικών προϊόντων τόσο για επαγγελματική όσο και για ερασιτεχνική χρήση και συνεργάζεται άριστα με όλες τις γνωστές πολυεθνικές Syngenta, Bayer, Basf καθώς επίσης και με όλες τις ελληνικές εταιρείες του χώρου.
Όλα τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες χρήστες και να τηρούνται πάντα οι οδηγίες και οι δοσολογίες που αφορούν στην κάθε καλλιέργεια, όπως αναφέρονται στην ετικέτα του κάθε σκευάσματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα γεωργικά φάρμακα που διαθέτουμε
(ανά κατηγορία):

*Εντομοκτόνα:  
Πυρεθρινοειδή, Οργανοφωσφορικά, Διασυστηματικά, Παραφινικά Λάδια, Ακαρεοκτόνα, για Κοκκοειδή, Βιολογικά
 
*Μυκητοκτόνα:  
Με προστατευτική ή θεραπευτική δράση, χαλκούχα, ωϊδιοκτόνα, για βοτρύτη, φυτόφθορα,  φουζάριο κ.α
 
*Ζιζανιοκτόνα:  
Για ετήσια και πολυετή ζιζάνια, για θάμνους, πουρνάρια, βάτα, εκλεκτικά για πλατύφυλλα ή  στενόφυλλα
 
*Ορμόνες - Φυτορυθμιστικές Ουσίες:
Για αύξηση και πρωϊμιση της παραγωγής, για καρπόδεση, ορμόνη ριζοβολίας
 
*Τρωκτικοκτόνα: 
Για ποντικούς και αρουραίους σε διάφορες μορφές δολώματος όπως: σιτάρι, pellet, pasta,  block

*Κοχλιολειματοκτόνα: 
Για σαλιγκάρια και γυμνοσάλιαγκες.

 

 

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ


Το καταστημά μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα από παλαιούς και νέους τύπους λιπασμάτων σε όλες τις μορφές:

Υδατοδιαλυτά - Κρυσταλλικά: 
20-20-20, 12-5-24, 30-10-10, 10-50-10

Κοκκώδη: 
12-8-16+3Mg, 12-12-17+2Mg, 11-15-15(S), 18-9-18+2Mg

Βραδείας Αποδέσμευσης: 
15-5-8+Mg  (Κοκκώδες 3 μηνών)

Ιχνοστοιχεία: Θ.Σίδηρος, Θ.Χαλκός                                                                       
Υγρά Λιπάσματα:
3,4-6,2-19,9(GROW-UP), 11,6-11,6-11,6(GROW-UP),16,8-5,9-6,7(GROW-UP), Amino16

Σειρά Miller: 
Τα γνωστά για την ποιότητά τους, πιο πλούσια και δυνατά λιπάσματα στον κόσμο.  20-20-20, 4-10-40, 30-10-10, 18-18-18, 9-15-27, 11- 41 -8.

Ειδικά Λιπάσματα: 
Νιτρικό Κάλλιο (13-0-46), Ουρία (46-0-0), Θειϊκή Αμμωνία (21-0-0), Νιτρική Αμμωνία (34,5- 0 -0)                                    

Εξειδικευμένα Λιπάσματα:  
Για Ορχιδέα, Για Κάκτους, Για Μπονσάι ,Για Οξύφυλλα 

 

 

 

ΣΠΟΡΟΙ


Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλο το χρόνο είτε σε μικροσυσκευασία είτε χύμα όλα τα είδη και τις ποικιλίες που θέλετε να καλλιεργήσετε:

Αγκινάρα κόκκινη (αγκαθωτή)
Αγκινάρα πράσινη
Αγγούρι κοντό
Αγγούρι μακρύ
Αγγουράκι τουρσί
Αλμύρα
Άνηθος
Αντίδι ψηλό
Απήγανος
Αρακάς
Αραχίδα (Φυστίκι)
Ατζούρι
Ατζούρι (κλώσσούδι)
Καρπούζι μαύρο
Καρπούζι ριγωτό
Καυκαλήθρα
Κόλιανδρο
Κολοκύθα για πίτες
Κολοκυθάκι σκούρο
Κολοκυθάκι στρογγυλό
Κολοκυθάκι ανοιχτόχρωμο
Κολοκυθάκι διακοσμητικό
Κολοκύθι – Λούφα (σφουγγάρι)
Κομποκολόκυθο
Κουκιά ντόπια
Μελιτζάνα φλάσκα
Μελιτζάνα άσπρη
Μέντα
Μπάμια
Μπρόκολο πράσινο
Μπρόκολο κόκκινο
Μυρώνι
Παπαρούνα
Παντζάρι
Πεπόνι
Πεπόνι κίτρινο
Πεπόνι ανανάς
Πεπόνι χειμωνιάτικο
Πεπόνι πράσινο
Πιπεριά φλάσκα
Ρόκα ήμερη
Σέλερυ
Σέλινο
Σελινόριζα
Σέσκουλο άσπρο
Σέσκουλο πράσινο
Σέσκουλο κόκκινο
Σινάπι
Σπανάκι πλατύφυλλο
Σπανάκι Αγκαθωτό
Σπανάκι καλοκαιρινό
Σπαράγγι
Σταμναγκάθι
Σχοινόπρασσο

 

ΦΑΡΜΑΚΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΥΓΕΙΑΣ


Είναι όλα τα εγκεκριμένα σκευάσματα που προορίζονται για την απολύμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. 

Πιο αναλυτικά:
Καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων όπως:
κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, αράχνες, σκορπιοί, ψύλλοι, τσιμπούρια, κοριοί, ψαλίδες, σκόροι, σφήκες κ.α.

Η εφαρμογή των σκευασμάτων γίνεται με ομοιόμορφο ψεκασμό επιφανειών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους όπως: 
κατοικίες, γραφεία, εργοστάσια, αποθήκες, καταστήματα, νοσοκομεία, σχολεία, τουαλέτες, στρατόπεδα, εστιατόρια, χώρους παρασκευής και επεξεργασίας τροφίμων, ξενοδοχεία, μέσα μεταφοράς, γεωργικές εγκαταστάσεις, στάβλους κ.α.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

K-Othrine
Pesquard
Imperator
Fendona
Icon
Solfac

 

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Du - Dim (Μύγες - κουνούπια)
Serpol gel (Σαράκι και βακτήρια ξύλου)
Swirr (Μυρμήγκια)
Mottex (gel για μυρμήγκια)
Max Force
Muscid (Μύγα)
Agita (Μύγα) Aquatain (Για κουνούπια σε λιμνάζοντα νερά)

 

GEL ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Serpa
Max Force
Goliath

 

ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ

Dobol
Fumigator

 

ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ


Εξειδικευμένα προϊόντα απώθησης ανάλογα με την περίσταση, φιλικά για το περιβάλλον, ακίνδυνα για τα φυτά και τα ζώα, βοηθούν στην εκπαίδευσή τους.

 • Κοκκώδες απωθητικό για γάτες, σκύλους και άλλα κατοικίδια, βραδείας αποδέσμευσης (για κήπο ή χώμα)

 • Ξου Ξου: 
  ταινία (κορδέλα) που απομακρύνει πτηνά, χάρη στο θρόισμα που εκπέμπει (για κήπους, ταράτσες, μπαλκόνια)

 • Απωθητικό σε ράβδους για τυφλοπόντικες.Τοποθετείται μέσα στις τρύπες. 
  Κατάλληλο για χωράφια και κήπους, αφού δεν επηρεάζεται από την υγρασία και τη βροχή με 6μηνη διάρκεια δράσης.

 

ΒΟΛΒΟΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ - ΑΝΟΙΞΗΣ


Αμαρυλλίς: 
Πανέμορφο, εντυπωσιακής ανθοφορίας βολβώδες φυτό με γιγάντια άνθη που θυμίζουν γραμμόφωνο. Φυτεύεται σε κήπο ή σε γλάστρα, ενώ είναι από τα λίγα βολβώδη που μπορεί να ανθοφορήσει μέσα σε γυάλα με σκέτο νερό. Για να ανθίσει και την επόμενη χρονιά, απαιτείται μια εύκολη αλλά και ειδική διαδικασία. 

Ανεμώνη:
 
Διαδεδομένο φυτό της Ελληνικής υπαίθρου που συναντάται αυτοφυές και ανθίζει από το τέλος του χειμώνα μέχρι το Μάρτιο. Πολλαπλασιάζεται εύκολα με βολβό, το σχήμα και το μέγεθος του οποίου είναι ακανόνιστο. Υπάρχουν αρκετά χρώματα με μονό ή διπλό άνθος και η άνθισή του σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης.

Νεραγκούλα: 
Πολυετές βολβώδες φυτό με όμορφα διπλά άνθη σε αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ ή του φούξια. Φυτρώνουν το φθινόπωρο και ανθίζουν Φεβρουάριο και Μάρτιο, πριν να ανέβει πολύ η θερμοκρασία.
 
Τουλίπα: 
Βολβώδες φυτό με ύψος που ποικίλει από 20 - 50 εκατοστά. Ελάχιστα ανθοφόρα φυτά έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, όπως η τουλίπα. Ανθίζει Φεβρουάριο έως Μάρτιο και τα είδη της είναι πολλά ανάμεσα στα οποία: μονές, διπλές, οδοντωτές, ψαλιδωτές, δίχρωμες, "παπαγάλοι", πολυανθείς και βοτανικές, ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν και τουλίπες JUMBO (δηλαδή γίγας) καθώς και KAMELEON (που αλλάζει χρωματισμούς κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας της).
 
Φρέζιες: 
Βολβώδη φυτά με μονό ή διπλό άνθος, πολύ αρωματικό και εύκολο στην καλλιέργειά του. Οι βολβοί της φρέζιας φυτεύονται το φθινόπωρο και ανθίζουν το Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Θέλει ήλιο και αραιά ποτίσματα. Τα χρώματά της είναι κόκκινο, λευκό, ροζ, κίτρινο και μοβ, Τα ανθισμένα στελέχη της διατηρούνται κομμένα σε ανθοδοχείο για αρκετές ημέρες, αρωματίζοντας το σπίτι μας, ενώ διακοσμούν πολύ συχνά νυφικές ανθοδέσμες. 


ΑΝΟΙΞΗ

Λίλιουμ: 
Βολβώδες φυτό με στενά φύλλα και μεγάλα, ελκυστικά και αρωματικά λουλούδια. Ανθίζει κατά το τέλος της άνοιξης μέχρι όσο υπάρχει ζέστη. Υπάρχουν πολλά είδη λίλιουμ με γνωστότερα τα Ασιατικά (πιο ανθεκτικά και σκληραγωγημένα αλλά χωρίς άρωμα) και τα Οριεντάλ (με έντονο, χαρακτηριστικό άρωμα). Όπως οι περισσότεροι βολβοί, ευδοκιμούν σε ηλιόλουστες θέσεις και σε καλά στραγγιζόμενα εδάφη και φυτεύονται συνήθως σε ομάδες 2 ή 3 βολβών. Τα χρώματα που υπάρχουν στην αγορά είναι πολλά, όπως λευκό, ροζ, κίτρινο, δίχρωμα, φούξια κ.α.    

Ντάλια: 
Βολβώδες, θαμνοειδές φυτό που ανθίζει Καλοκαίρι και φθινόπωρο. Αποτελεί το εθνικό λουλούδι στο Μεξικό και το γένος της περιλαμβάνει πάνω από 30 είδη. Αναπτύσσεται ταχύτατα και κάνει τεράστια λουλούδια. Υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και ποικιλίες με πελώρια ( ή Extra Large) λουλούδια που το μέγεθός τους φτάνει σε διάμετρο όσο το κεφάλι ενός μικρού παιδιού. Ένα μικρό "τσίμπημα" των βλαστών της θα δώσει πιο φουντωτό σχήμα και περισσότερα αλλά και λίγο μικρότερα άνθη. Το Δεκέμβριο η ντάλια θα μαδήσει και θα ξεραθεί εντελώς, γι' ατό καλό είναι να αφαιρούνται οι κόνδυλοι και να αποθηκεύονται σε δροσερό και σκοτεινό σημείο. Την επόμενη άνοιξη οι ίδιο κόνδυλοι μπορούν να φυτευτούν ξανά, χαρίζοντας στον κήπο ή την γλάστρα σας ένα φυτό μοναδικής ομορφιάς.


ΓΚΑΖΟΝ - ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣFestuca Arundinacea  (Ψιλόφυλλη): 
Ανθεκτική φεστούκα λεπτής υφής, ιδιαίτερα εύρωστη, με εξαιρετική αντοχή στην ξηρασία. Έχει πολύ καλή προσαρμοστικότητα. Ιδιαίτερα κατάλληλη για τις ποικίλες ξηροθερμικές εδαφοκλιματικές συνθήκες της χώρας μας (4-5 κιλά/ 100 τ.μ).

Μίγμα Σκιάς - θαλάσσης: 
Το πιο κατάλληλο μίγμα για γήπεδα, αθλητικούς χώρους, πάρκα και γενικά για χώρους που καταπονούνται έντονα. Έχει εξαιρετική αντοχή στο πάτημα και στη μηχανική καταπόνηση, γρήγορη ταχύτητα αναβλάστησης και επαναφοράς στην αρχική κατάσταση και πολύ καλή αντοχή στις ασθένειες. Δίνει πυκνό και έντονα ανταγωνιστικό τάπητα (4-5 κιλά/ 100 τ.μ).

Ουγκάντα (Αγριάδα): 
Θερμόφιλο είδος γκαζόν κατάλληλο για τις πιο θερμές και ήπιες περιοχές. Δίνει τάπητα μεγάλης αντοχής που μπορεί να ευδοκιμήσει και σε άγονα εδάφη με μικρές απαιτήσεις σε νερό και φροντίδα. Έχει μεγάλη αντοχή στην αλατότητα και είναι το πιο κατάλληλο για παραθαλάσσιες περιοχές. Το χειμώνα πέφτει σε λήθαργο, κιτρινίζει και ξαναβλασταίνει την Άνοιξη (3 κιλά/100 τ.μ.).

Κικούγιου: 
Θερμόφιλο είδος έντονης και ζωηρής βλάστησης κατάλληλο για παραθαλάσσιες περιοχές. Ανθεκτικό στο πάτημα, την ξηρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Έχει χαμηλές ανάγκες σε συντήρηση και παράλληλα είναι ανθεκτικό στις ασθένειες. Έχει πολύ βαθύ ριζικό σύστημα. (Αναμιγνύουμε 250 γρ κικούγιου με 3 κιλά φεστούκα / 100 τ.μ)

Διχόνδρα: 
Είναι ένα ξεχωριστό πλατύφυλλο είδος που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για διακοσμητικούς χλοοτάπητες. Δημιουργεί ένα πυκνό και πολύ κοντό τάπητα σκούρου πράσινου χρώματος, ο οποίος σχεδόν ποτέ δεν κουρεύεται. Αναπτύσσεται οριζόντια και όχι κατακόρυφα και καλύπτει κάθε κενή επιφάνεια καταπνίγοντας τα ζιζάνια. Ευδοκιμεί σε φωτεινά και ημισκιερά μέρη (3 κιλά/100 τ.μ).

 

ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ - ΦΥΤΟΧΩΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ


Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα και αναγκαία προϊόντα που θα χρειαστείτε για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, ακόμα και για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας:

 • Ζαρντινιέρες και γλάστρες (Miltoplast)

 • Αντιπαγετικό ύφασμα 

 • Χρωματιστά Caspo

 • Γεωύφασμα

 • Ταμπέλες φυτωρίου

 • Προϊόντα επούλωσης εμβολιασμού (Novaril, Arbokol)


Διαθέτουμε όλα τα κοινά αλλά και σπάνια είδη χώματος που υπάρχουν (Ελληνικά και εισαγωγής) με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας, ώστε να προμηθευτείτε και να δημιουργήσετε το κατάλληλο υπόστρωμα για κάθε περίσταση. 

 • Τυρφόχωμα

 • Ειδικό χώμα Bonsai

 • Κακτόχωμα

 • Ειδικό χώμα ΟρχιδέαςΣε εμάς θα βρείτε όλα τα απαραίτητα μικροεργαλεία που θα σας διευκολύνουν στις κηπουρικές σας εργασίες όπως:

ΥΔΡΟΝΕΤΕΣ
ΘΕΙΑΦΙΣΤΗΡΕΣ
ΦΤΥΑΡΑΚΙΑ
ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ
ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΙΑ
ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΧΕΙΡΟΣ
ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΠΙΕΣΕΩΣ (2lt, 5lt, 8lt)
ΦΥΤΕΥΤΗΡΙΑ
ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΨΑΛΙΔΙΑ FELCO
ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ VICTORINOX
ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΠΑΓΚΟΙ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΡΜΑ
ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΓΑΝΤΙΑ

   
 

Κατασκευή / Σχεδιασμός ιστοσελίδας "Στούντιο Μαγνήτης" | www.magnitis.gr