Η εταιρεία

΄΄Α.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – Σ. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Ο.Ε ΄΄
ιδρύθηκε  το 2007 και εδρεύει επί της οδού Ι.ΙΩΑΝΝΟΥ  20  στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας  δίπλα από το δημαρχείο.

Στελεχώνεται από τους  γεωπόνους:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ:
Γεωπόνος Παν. Θεσσαλίας- Πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος (ΓΣ 0027),
Μελετητής Περιβάλλοντος & Γεωργικών
(ΑΜ 19225),
Εκπαιδευτής Ε.Φ.Ε.Τ. (Α.Μ. 1319) 
ΤΗΛ:6944 394371

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
:
Γεωπόνος Παν. Αθηνών-Πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος (ΓΣ 0265),
Μελετητής Πρασίνου & Περιβάλλοντος
(Α.Μ. 19565), 
Εκπαιδευτής Ε.Φ.Ε.Τ. (Α.Μ. 1318) 
ΤΗΛ:6945 827201

Το κατάστημά μας είναι ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα γεωργικών εφοδίων - φαρμάκων πού προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε απλούς ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες αγρότες με έμφαση και στη βιολογική καλλιέργεια.
Με όπλο την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της Γεωπονικής επιστήμης διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα επώνυμων και εξειδικευμένων προϊόντων φυτοπροστασίας πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Παράλληλα  η εταιρεία μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο της δημόσιας υγιεινής δραστηριοποιείται και στο χώρο των απεντομώσεων - μυοκτονιών - απολυμάνσεων, χρησιμοποιώντας πάντα εγκεκριμένα φάρμακα από το Υπουργείο Γεωργίας.
Εξάλλου σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών πού προσφέρουμε είναι και τα επιδοτούμενα αναπτυξιακά προγράμματα ΕΣΠΑ όχι μόνο των αγροτών αλλά και γενικότερα όλων των υπολοίπων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Τέλος, αντικείμενό μας όσο αφορά την παροχή υπηρεσιών είναι και οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (π.χ.Γεωτρήσεων) καθώς με δεδομένου ότι και τα δύο μέλη της εταιρείας είναι στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ οι μελέτες συστημάτων ISO 22000.

 

Κατασκευή / Σχεδιασμός ιστοσελίδας "Στούντιο Μαγνήτης" | www.magnitis.gr